Skip to content
Uteflis | Altaskifer

Belegning/Uteflis

Altaskifer produserer belegningsheller med saget kant i et stort utvalg av bredder og tykkelser.

Om belegning/uteflis

Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt til tak. Lappskifer monteres med den runde kanten ned. Av den håndlagde lappskiferen har vi følgende dimensjoner: 8x14'', 10x16'' og 12x18''. 

Alta takskifer trenger ikke vedlikehold ved normal bruk. Skiferen er frostsikker, og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning, og vil ha en levetid på flere hundre år.

Flis av skifer gir et solid og livfullt resultat, og den ru overflaten gjør den sklisikker og trygg. Altaskifer tåler store mekaniske påkjenninger, i tillegg til å være vedlikeholdsfri og tilnærmet uslitelig. Den er derfor mye brukt i miljøgater, på promenader og fortau, i parker og på andre offentlige plasser, i innkjøringer, hager og på gårdsplasser. Hellene kan legges i sand eller grus, eller de kan støpes ned.

100% naturlig | Altaskifer
100% naturlig
Bærekraftig | Altaskifer
Bærekraftig
Gjenbruk | Altaskifer
Opp til 100% resirkulerbart
Over 100 års levetid | Altaskifer
Over 100 års levetid
0% skadelige utslipp | Altaskifer
0% skadelige utslipp

Belegning/Uteflis

Belegningsstein av skifer er et flott materialvalg utendørs til innkjøringer, gårdsplasser, gangstier, plattinger, terrasser, hager, parkanlegg og andre offentlige plasser, gågater, fortau, promenader, gulv og trinn.

 

Natur fallende lengder

CE-merking Tekniske data Vedlikehold/FDV

Alle dokumenter

 

Priser

Dette koster belegning/uteflis

Uteflis fra Altaskifer fås som natur fallende lengder fra NOK 1069 per m2 eller natur faste mål fra NOK 1504 per m2 inkl. mva., frakt kommer i tillegg. Fra-pris er anslag som vil kunne variere i forbindelse med kampanjer, tilbud, mv. 

 

Kontakt oss

Prosjekter

Skifer fra Altaskifer har flere bruksområder ute. La deg inspirere her. 

Andre relevante produkter

Kanskje du også er interessert i andre produkter? Altaskifer leverer flere andre type skifer, både inne og ute. Ta en titt på disse alternativene. 

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene og samlet leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss