Skip to content
Bruddskifer | Altaskifer

Bruddskifer

Bruddheller har uregelmessig fasong og variert størrelse, og sorteres i flere tykkelser. De kan også leveres i en fast tykkelse.

Om bruddskifer

Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt til tak. Lappskifer monteres med den runde kanten ned. Av den håndlagde lappskiferen har vi følgende dimensjoner: 8x14'', 10x16'' og 12x18''. 

Alta takskifer trenger ikke vedlikehold ved normal bruk. Skiferen er frostsikker, og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning, og vil ha en levetid på flere hundre år.

Skiferheller holder seg uendret i år etter år, og er nærmest vedlikeholdsfrie, med en ru og sklisikker overflate. Altaskifer tåler store mekaniske påkjenninger, og bruddheller er derfor mye brukt til gangstier, i parker og på andre offentlige plasser, i innkjøringer, hager og på gårdsplasser. Hellene kan legges i sand eller grus, eller de kan støpes ned. Bruddheller leveres med naturkant, og man kan selv hugge dem i ønsket fasong. Vi har bruddheller i flere tykkelser og størrelser. Se produktark for mer informasjon.

100% naturlig | Altaskifer
100% naturlig
Bærekraftig | Altaskifer
Bærekraftig
Gjenbruk | Altaskifer
Opp til 100% resirkulerbart
Over 100 års levetid | Altaskifer
Over 100 års levetid
0% skadelige utslipp | Altaskifer
0% skadelige utslipp

Bruddskifer

Belegningsstein av skifer er et flott materialvalg utendørs til innkjøringer, gårdsplasser, gangstier, plattinger, terrasser, hager, parkanlegg og andre offentlige plasser, gågater, fortau, promenader, gulv og trinn.

 

Irregulære

Produktark Tekniske data

Alle dokumenter

Priser

Dette koster bruddskifer

Bruddskifer fra Altaskifer fås som natur fra NOK 263 per m2, hageheller med bruddkant fra NOK 245 per stk. eller hageheller med saget kant fra NOK 376 per stk. inkl. mva., frakt kommer i tillegg. Fra-pris er anslag som vil kunne variere i forbindelse med kampanjer, tilbud, mv. 

 

Kontakt oss

Prosjekter

Se eksempler på hvordan bruddskifer fra Altaskifer er brukt her.

Andre relevante produkter

Kanskje du også er interessert i andre produkter? Altaskifer leverer flere andre type skifer, både inne og ute. Ta en titt på disse alternativene. 

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene og samlet leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss