Skip to content
Tak | Altaskifer

Tak og fasade

Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og egner seg ypperlig til taket.
Bruksområde

Altaskifer på taket

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Taket er husets femte, og kanskje viktigste fasade. Dekket med skifer er det vedlikeholdsfritt, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt enn Altaskifer. Er huset tekket med Altaskifer og skal renoveres etter 100 år, kan takskiferen brukes på nytt.

Prosjekter

Altaskifer er å finne på tak på bygninger over hele verden - både private boliger og større bygg. La deg inspirere av disse løsningene. 

Produkter til tak

Vi leverer Altaskifer til tak i fire forskjellige typer heller - lapp, rektangulær, firkant og Altaheller. Klikk deg inn for å lese mer om hvert enkelt produkt. 

Om skifer

Hva er skifer?

Skiferen i Alta er dannet gjennom millioner av år, med ekstreme temperaturer og enormt trykk. Den er utsatt for vær og vind og er et av de hardeste byggematerialene som finnes.

Altaskifer brukes over hele verden, til fasader, forblending, forstøtning, gulv, parkanlegg, gågater, bassengområder, fortau, tak, trinn, opptrinn, vindusbrett, lister og sokler.

 

Les mer

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene vi får for å gjøre det enklere for deg. Her finner du også leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss