Skip to content
Ute | Altaskifer

Ute

Altaskifer er et naturlig valg til ildsteder og forblending utendørs – fordi den skaper trivsel, og holder godt på varmen.
Bruksområde

Altaskifer utendørs

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Skiferen motstår påkjenninger fra varme, kulde, regn, snø og sol, og er godt egnet til bekledning av piper, grunnmurer, til peiser og griller m.m. De naturlige lagene i Altaskifer gjør den også spesielt godt egnet til muring. 

Som flis til fasaden fungerer skiferen utmerket i kombinasjon med andre materialer. En skiferfasade er vedlikeholdsfri, og tåler alle værforhold. Belegningsheller av skifer gir et solid og livfullt resultat, og den ru overflaten gjør den sklisikker og trygg.

Prosjekter

Altaskifer egner seg svært godt til bruk utendørs, og er tidløs, vakker og fungerer utmerket i kombinasjon med tre, betong, glass, stål og andre materialer. La deg inspirere av disse kundene - som har valgt Altaskifer til deres fasade og uteområde. 

Produkter utendørs

Altaskifer til bruk ute leveres i flere kvalitetsrike varianter - uteflis, bruddskifer, tørrmur, og naturtrinn. 

Om skifer

Hva er skifer?

Skiferen i Alta er dannet gjennom millioner av år, med ekstreme temperaturer og enormt trykk. Den er utsatt for vær og vind og er et av de hardeste byggematerialene som finnes.

Altaskifer brukes over hele verden, til fasader, forblending, forstøtning, gulv, parkanlegg, gågater, bassengområder, fortau, tak, trinn, opptrinn, vindusbrett, lister og sokler.

 

Les mer

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene vi får for å gjøre det enklere for deg. Her finner du også leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss