Skip to content
Privatkunder | Altaskifer

Skifer for privatkunder

Altaskifer har utallige bruksområder i private hus og hytter, både inne og ute.

Privatkunde

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Trenger uteplassen et løft? Må gulvet i gangen byttes ut? Eller har taket sett sine bedre dager? Det er ikke alltid like lett å finne et alternativ som både ser pent ut, er slitesterk og krever lite vedlikehold. 

Altaskifer er nettopp det. Brukt utendørs skrever den kun spyling med vann i ny og ne, og innendørs vanlig rengjøring som alt annet. Og den varer - og varer.

Vi har lang erfaring med å hjelpe privatkunder med Altaskifer til både inne- og uteområdet, og veileder deg med montering, vedlikehold og levering

Altaskifer dekker flere bruksområder

Altaskifer brukes over hele verden, til fasader, forblending, forstøtning, gulv, parkanlegg, gågater, bassengområder, fortau, tak, trinn, opptrinn, vindusbrett, lister og sokler. Altaskifer kan leveres saget, klipt, med uregelmessige kanter og som råplater.

Slik blir du kunde

1
Spør oss

Lurer du på hvilken løsning som passer best i ditt hjem? Har du spørsmål du ikke finner svar på her? Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Kontakt oss

2
Kontakt forhandler

Når du har bestemt deg for å bestille Altaskifer kan du ta kontakt med din nærmeste forhandler, så hjelper de deg videre. 

Finn forhandler

Om skifer

Hva er skifer?

Skiferen i Alta er dannet gjennom millioner av år, med ekstreme temperaturer og enormt trykk. Den er utsatt for vær og vind og er et av de hardeste byggematerialene som finnes.

Altaskifer brukes over hele verden, til fasader, forblending, forstøtning, gulv, parkanlegg, gågater, bassengområder, fortau, tak, trinn, opptrinn, vindusbrett, lister og sokler.

 

Les mer

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene og samlet leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss