Skip to content
Naturtrinn | Altaskifer

Naturtrinn

Altaskifer er et solid materialvalg for utendørs trapper. En skifertrapp passer perfekt inn i naturen, i tillegg til å være sklisikker og uslitelig.

Om naturtrinn

Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt til tak. Lappskifer monteres med den runde kanten ned. Av den håndlagde lappskiferen har vi følgende dimensjoner: 8x14'', 10x16'' og 12x18''. 

Alta takskifer trenger ikke vedlikehold ved normal bruk. Skiferen er frostsikker, og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning, og vil ha en levetid på flere hundre år.

Terrengtrinn er massive heller som utgjør både inntrinn og opptrinn.

100% naturlig | Altaskifer
100% naturlig
Bærekraftig | Altaskifer
Bærekraftig
Gjenbruk | Altaskifer
Opp til 100% resirkulerbart
Over 100 års levetid | Altaskifer
Over 100 års levetid
0% skadelige utslipp | Altaskifer
0% skadelige utslipp

CE-merking Produktark Tekniske data  Vedlikehold/FDV

Alle dokumenter

Priser

Dette koster naturtrinn

Bruddskifer fra Altaskifer koster fra NOK 2935 per stk. inkl. mva., frakt kommer i tillegg. Fra-pris er anslag som vil kunne variere i forbindelse med kampanjer, tilbud, mv. 

 

Kontakt oss

Prosjekter

Se prosjekter med naturtrinn fra Altaskifer. 

Andre relevante produkter

Kanskje du også er interessert i andre produkter? Altaskifer leverer flere andre type skifer, både inne og ute. Ta en titt på disse alternativene. 

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene og samlet leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss