Skip to content
Tak firkant | Altaskifer

Firkant takskifer

Taket er husets femte, og kanskje viktigste fasade.

Om firkant takskifer

Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt til tak. Lappskifer monteres med den runde kanten ned. Av den håndlagde lappskiferen har vi følgende dimensjoner: 8x14'', 10x16'' og 12x18''. 

Alta takskifer trenger ikke vedlikehold ved normal bruk. Skiferen er frostsikker, og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning, og vil ha en levetid på flere hundre år.

Dekket med skifer er det vedlikeholdsfritt, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt enn Altaskifer. Firkantskifer monteres diagonalt med spissen ned. Av den håndlagde firkantskiferen har vi følgende dimensjoner: 13x13'', 15x15'', 18x18'', 21x21'' og 24x24''. 

Alta takskifer trenger ikke vedlikehold ved normal bruk. Skiferen er frostsikker, og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning, og vil ha en levetid på flere hundre år.

100% naturlig | Altaskifer
100% naturlig
Bærekraftig | Altaskifer
Bærekraftig
Gjenbruk | Altaskifer
Opp til 100% resirkulerbart
Over 100 års levetid | Altaskifer
Over 100 års levetid
0% skadelige utslipp | Altaskifer
0% skadelige utslipp

Leggeveiledning: 13x13" Leggeveiledning: 15x15" Leggeveiledning: 18x18" Leggeveiledning: 21x21"

Leggeveiledning: 24x24" Tekniske data Vedlikehold/FDV

Alle dokumenter

Priser

Dette koster firkantskifer

Firkantskifer fra Altaskifer koster fra NOK 1344 per m2 inkludert mva., Frakt kommer i tillegg. Prisen er anslag som vil kunne variere i forbindelse med kampanjer, tilbud, mm. 

 

Kontakt oss

Prosjekter

Andre relevante produkter

Kanskje du også er interessert i andre produkter? Altaskifer leverer flere andre type skifer, både inne og ute. Ta en titt på disse alternativene. 

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene vi får for å gjøre det enklere for deg. Her finner du også leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss