Skip to content
1_RockWall

ROCKWALL

Et produkt i vår Bærekraftserie

Altaskifer RockWall

Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt til tak. Lappskifer monteres med den runde kanten ned. Av den håndlagde lappskiferen har vi følgende dimensjoner: 8x14'', 10x16'' og 12x18''. 

Alta takskifer trenger ikke vedlikehold ved normal bruk. Skiferen er frostsikker, og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning, og vil ha en levetid på flere hundre år.

Altaskifer RockWall er et produkt i produktlinjen fra vårt Bærekraftsenter. Alle produktene i vår bærekraftserie er produsert fra overskuddsmasser. Andre produkter i serien er Altaskifer RockStripes og Altaskifer RockCrazy. Selges hos utvalgte forhandlere i Norge i 2024 for kun 1895 per kvadratmeter inkludert merverdiavgift.

Altaskifer RockWall – 100% ekte norskskifer

 Vi sager baksiden på tørrmur slik at dybden på steinen er maks 4 cm. Vekt per kvadratmeter er kun 80 kilo.

Størrelse på steinene varierer. Høyden på steinene er fra 3 til 14 cm. Lengden på steinene er fra cirka 15 til 80 cm.

 En vegg forblendet med Altaskifer RockWall har samme uttrykk som en vegg forblendet med Altaskifer tørrmur.

 Altaskifer RockWall er et produkt til forblending av piper, brannmurer, grunnmurer, forstøtningsmurer og stort sett alle typer fasader.

  Produktet er frostsikkert og kan brukes til forblending både ute og inne.

Altaskifer RockWall - pakking

Altaskifer RockWall pakkes som standard i kasser som veier 1100 eller 1600 kilo. Antall kvadratmeter per kasse er henholdsvis 14 og 20 kvadratmeter. Produkter kan leveres i mindre eller mer enn standard kolli for en ekstra pakkekostnad.

 


Altaskifer RockWall – monteringstips og råd

Med saget bakside er steinene enkle å montere med limemørtel. Steinene må kun monteres på «døde» underlag som mur/betong, gips, Litex, Aquapanel og lignende. Overflaten må være fast og fri for løse partikler, støv og fett. Er det et veldig sugende underlag må det primes først. Kontakt alltid leverandøren før noe primes slik at dette gjøres i henhold til leverandørens anbefaling.

100% naturlig | Altaskifer
100% naturlig
Bærekraftig | Altaskifer
Bærekraftig
Gjenbruk | Altaskifer
Opp til 100% resirkulerbart
Over 100 års levetid | Altaskifer
Over 100 års levetid
0% skadelige utslipp | Altaskifer
0% skadelige utslipp

Andre relevante produkter

Kanskje du også er interessert i andre produkter? Altaskifer leverer flere andre type skifer, både inne og ute. Ta en titt på disse alternativene. 

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene og samlet leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss