Skip to content

Bruksområder

Altaskifer passer ypperlig både til inne- og uteområdet og på taket.
Inne

Fliser til gulv, forblending og trinn

Altaskifer er et svært godt valg til gulvet, forblending og trinn. Fliser med naturoverflate gir innvendige gulv et røft og rustikt uttrykk. Altaskifer er et naturlig valg til ildsteder og forblending innendørs – fordi den skaper trivsel, og holder godt på varmen. En trapp av Altaskifer gir et solid førsteinntrykk, og løfter opplevelsen av hele bygningen.

Ute

Fasade, mur, belegning, trinn og bruddheller

Altaskifer er et naturlig valg til ildsteder og forblending utendørs – fordi den skaper trivsel, og holder godt på varmen. De naturlige lagene i Altaskifer gjør den spesielt godt egnet til muring, og er også svært godt egnet til utendørs fasader og trapper. Belegningsheller av skifer gir et solid og livfullt resultat, og den ru overflaten gjør den sklisikker og trygg.

Tak og fasade

Skifer til alle typer tak og fasade

Med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt enn Altaskifer til tak. Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og finnes i flere dimensjoner - alt etter smak. 

Hvem er du?

Vi hjelper privatpersoner, entreprenører og forhandlere med det de måtte trenge. Her finner du nyttig informasjon rettet mot dine behov. 

Vi har levert utallige prosjekter

Altaskifer har utallige bruksområder både i hus og hjem, og offentlige bygninger verden over. Fra Leipzig flyplass i sør til Nordlyskatedralen i Alta i nord - Altaskifer fungerer ypperlig uavhengig av hvor du bor. 

Vi har hjulpet privatkunder, entreprenører og forhandlere i en årrekke med å levere skifer i ypperste klasse. Ta en titt på et utvalg av kundene vi har hjulpet. 

 

Se prosjekter her

Om skifer

Hva er skifer?

Skiferen i Alta er dannet gjennom millioner av år, med ekstreme temperaturer og enormt trykk. Den er utsatt for vær og vind og er et av de hardeste byggematerialene som finnes.

Altaskifer brukes over hele verden, til fasader, forblending, forstøtning, gulv, parkanlegg, gågater, bassengområder, fortau, tak, trinn, opptrinn, vindusbrett, lister og sokler.

 

Les mer

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene vi får for å gjøre det enklere for deg. Her finner du også leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss