Skip to content
IMG_5994

Pukk - knust skifer

Pukk – Vi produserer og selger knust fjell i alle fraksjoner. Knust skifer har veldig gode mekaniske egenskaper og alle våre produkter er CE-merket. Vi selger i hovedsak fra skiferbruddet i bulk til bedrifter, men kan også levere hele lastebillass i Alta til privatpersoner. Vi kan også levere pukk fra egen kai til større prosjekter utenfor Alta.

Bærekraftig pukk

Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt til tak. Lappskifer monteres med den runde kanten ned. Av den håndlagde lappskiferen har vi følgende dimensjoner: 8x14'', 10x16'' og 12x18''. 

Alta takskifer trenger ikke vedlikehold ved normal bruk. Skiferen er frostsikker, og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning, og vil ha en levetid på flere hundre år.

All skifer som vi knuser, er fra tipper som er igjen etter flere tiår med produksjon av drivverdig fjell. Siden vi ikke sprenger ut fjell for å produsere, men tvert imot rydder, er vår pukk sannsynligvis den mest bærekraftige pukken som eksisterer i markedet i dag.

100% naturlig | Altaskifer
100% naturlig
Bærekraftig | Altaskifer
Bærekraftig
Gjenbruk | Altaskifer
Opp til 100% resirkulerbart
Over 100 års levetid | Altaskifer
Over 100 års levetid
0% skadelige utslipp | Altaskifer
0% skadelige utslipp

Andre fraksjoner på bestilling med kort leveringstid. Ta kontakt for pristilbud og leveringstid. Vi kan levere masser som tilfredsstiller kravene til statens vegvesen N200. 

 

Kontakt oss

Andre relevante produkter

Kanskje du også er interessert i andre produkter? Altaskifer leverer flere andre type skifer, både inne og ute. Ta en titt på disse alternativene. 

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene og samlet leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss