Skip to content
Altaskifer | Viten

FAQs

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de mest stilte spørsmålene vi får. Lurer du på noe mer? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. 

Hvorfor er Altaskifer den skiferen jeg bør velge? Altaskifer er verdens hardeste kvartsittskifer og også den hardeste natursteinen du finner i Norge. Ingen skifertyper i Norge har flere bruksområder, og miljøavtrykket er minimalt. Du får den samme steinen, med de samme kvalitetene og den samme fargen, idag som da din tippoldefar kjøpte Altaskifer for 100 år siden, og som dine tippoldebarn vil kjøpe om 100 år. 
Hvor får jeg kjøpt Altaskifer?

Altaskifer har forhandlere i alle landets fylker, og de har de fleste av våre bestselgere på lager. Se listen over forhandlere her (lenke), eller ta kontakt med oss (lenke).

Hva koster Altaskifer?

Altaskifer kommer i mange varianter og fasonger. Det billigste produktet er bruddskifer, mens det dyreste er slipt flis. Mellom der finner du et stort utvalg av produkter. Våre forhandlere har alltid konkurransedyktige priser.

Må jeg behandle Altaskifer?

Innvendig bruk av naturoverflater anbefales behandlet med for eksempel Akemis «Antiflekk nano». Andre overflater inne trenger ingen behandling, det gjør heller ikke skifer som ligger ute.

Hvordan legger jeg et skifertak?

Dersom du er handy og har et passelig utvalg av verktøy i boden, så blir du selvhjulpen ved å lese våre leggeveiledninger. Disse finner du her (lenke). Vi samarbeider med flere profesjonelle taktekkere; ta kontakt med oss så får du tips om hvem du kan bruke.

Nedlastbart innhold

Diverse dokumenter

Her har vi samlet nyttig informasjon om produktene våre, kvalitetskriterier samt veiledninger for legging og vedlikehold. 

Fotobank
Fotobank

Hent bilder her

Vil du se flere bilder med Altaskifer? Sjekk fotobanken hvor du finner bilder som kan brukes til profilering av Altaskifer.

 

Se bilder her