Skip to content
Inne | Altaskifer

Hvordan bruke skifer inne?

Fliser med naturoverflate gir innvendige gulv et røft og rustikt uttrykk.
Bruksområde

Altaskifer inne

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Skiferen er lun og behagelig å gå på, og er særlig velegnet til våtrom og badeanlegg blant annet på grunn sklisikkerhet og egenskaper i forhold til vann. Altaskifer til gulv benyttes vanligvis med naturoverflate, og produseres i mange ulike mål, bredder, lengder, tykkelser og fasonger. 

En trapp av Altaskifer gir et solid førsteinntrykk, og løfter opplevelsen av hele bygningen. Den er varig og vedlikeholdsfri, og kan utformes helt etter egne ønsker. De aller fleste skifertrappene blir levert med naturoverflate og saget kant.

Prosjekter

Altaskifer er å finne innendørs i hus og offentlige bygg i hele verden. Ta en titt på disse kundene som har tatt Altaskiferen inn, og la deg inspirere. 

Produkter inne

Altaskifer finnes i flere produktvarianter som passer seg ypperlig til bruk inne - både på gulvet og i trappen. Her finner du mer informasjon om hvert enkelt produkt. 

Om skifer

Hva er skifer?

Skiferen i Alta er dannet gjennom millioner av år, med ekstreme temperaturer og enormt trykk. Den er utsatt for vær og vind og er et av de hardeste byggematerialene som finnes.

Altaskifer brukes over hele verden, til fasader, forblending, forstøtning, gulv, parkanlegg, gågater, bassengområder, fortau, tak, trinn, opptrinn, vindusbrett, lister og sokler.

 

Les mer

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene vi får for å gjøre det enklere for deg. Her finner du også leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss