Skip to content

HVEM ER KUNDENE VÅRE?

Privatkunde

På tide å friske opp hjemmet? Skulle uteplassen fått seg en oppgradering, eller trenger du skifer til nytt tak? Ikke bare er skiferen vår estetisk vakker, men den er nærmest vedlikeholdsfri og enkel å montere. 

Vi har lang erfaring med å hjelpe privatkunder med Altaskifer til både inne- og uteområdet, og veileder deg med montering, vedlikehold og levering. 

Proffkunde

Synes du det er utfordrende å finne god kvalitetsskifer og samtidig sikre at leveransen går som den skal? Vi i Altaskifer har lang erfaring med samarbeid med både små og store entreprenører. 

Vi leverer arktisk kvalitetesskifer og sikrer at du får det du skal ha, når du skal ha det. Vi har alltid Altaskifer på lager. 

Altaskifer dekker flere bruksområder

Altaskifer brukes over hele verden, til fasader, forblending, forstøtning, gulv, parkanlegg, gågater, bassengområder, fortau, tak, trinn, opptrinn, vindusbrett, lister og sokler. Altaskifer kan leveres saget, klipt, med uregelmessige kanter og som råplater.

Vi har levert utallige prosjekter

Altaskifer har utallige bruksområder både i hus og hjem, og offentlige bygninger verden over. Fra Leipzig flyplass i sør til Nordlyskatedralen i Alta i nord - Altaskifer fungerer ypperlig uavhengig av hvor du bor. 

Vi har hjulpet privatkunder, entreprenører og forhandlere i en årrekke med å levere skifer i ypperste klasse. Ta en titt på noen av kundene vi har hjulpet. 

 

Se prosjekter her

Om skifer

Hva er skifer?

Skiferen i Alta er dannet gjennom millioner av år, med ekstreme temperaturer og enormt trykk. Den er utsatt for vær og vind og er et av de hardeste byggematerialene som finnes.

Altaskifer brukes over hele verden, til fasader, forblending, forstøtning, gulv, parkanlegg, gågater, bassengområder, fortau, tak, trinn, opptrinn, vindusbrett, lister og sokler.

 

Les mer

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene og samlet leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss