Skip to content
Tørrmur | Altaskifer

Tørrmur

En tørrmur gir et vakkert og naturlig uttrykk.

Om tørrmur

Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt til tak. Lappskifer monteres med den runde kanten ned. Av den håndlagde lappskiferen har vi følgende dimensjoner: 8x14'', 10x16'' og 12x18''. 

Alta takskifer trenger ikke vedlikehold ved normal bruk. Skiferen er frostsikker, og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning, og vil ha en levetid på flere hundre år.

De naturlige lagene i Altaskifer gjør den spesielt godt egnet til muring. I tillegg til at den er vakker og vedlikeholdsfri, kan en skifermur ha stor praktisk nytte, eksempelvis ved å utligne høydeforskjeller. Den kan også flyttes og gjenbrukes ved behov. Tørrmur leveres med naturkant. Tradisjonelt mures skifer med mørtel og fuger. Stablet som tørrmur, fylles det opp med betong eller drenerende masse på baksiden. 

100% naturlig | Altaskifer
100% naturlig
Bærekraftig | Altaskifer
Bærekraftig
Gjenbruk | Altaskifer
Opp til 100% resirkulerbart
Over 100 års levetid | Altaskifer
Over 100 års levetid
0% skadelige utslipp | Altaskifer
0% skadelige utslipp

Tørrmur

Vi har tørrmur i tre sorteringer. Den minste har en dybde på 5-20 cm og 1000 kilo dekker cirka 3,5 kvm. Den mellomste har en dybde på 15-30 cm og 1000 kg dekker cirka 1,5 kvm. Den største har en dybde på 25-45 cm og 1000 kg dekker cirka 1,3 kvm. Se produktark for mer informasjon.

Leggeveiledning tørrmur Leggeveiledning tørrmur forblending Produktark Tekniske data

Alle dokumenter

Priser

Dette koster tørrmur

Tørrmur fra Altaskifer koster fra NOK 1344 per m2 inkl. mva., frakt kommer i tillegg. Fra-pris er anslag som vil kunne variere i forbindelse med kampanjer, tilbud, mv. 

 

Kontakt oss

Prosjekter

Se eksempler på tørrmur med Altaskifer. 

Andre relevante produkter

Kanskje du også er interessert i andre produkter? Altaskifer leverer flere andre type skifer, både inne og ute. Ta en titt på disse alternativene. 

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene og samlet leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss