Skip to content
Tak rektangulær | Altaskifer

Rektangulær skifer

Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt til tak.

Om rektangulær takskifer

Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt til tak. Lappskifer monteres med den runde kanten ned. Av den håndlagde lappskiferen har vi følgende dimensjoner: 8x14'', 10x16'' og 12x18''. 

Alta takskifer trenger ikke vedlikehold ved normal bruk. Skiferen er frostsikker, og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning, og vil ha en levetid på flere hundre år.

Rektangulær skifer monteres normalt med den rette kanten ned. Alternativt kan de skråskjærte kantene vende ned for et annet yutrykk. Av den håndlagde rektangulære Altaskiferen har vi følgende dimensjoner: 16x10'' og 18x12''. 

Alta takskifer trenger ikke noe vedlikehold ved normal bruk. Skiferen er frostsikker, og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning. Den leveres med naturflate med grå-grønn farge. 

100% naturlig | Altaskifer
100% naturlig
Bærekraftig | Altaskifer
Bærekraftig
Gjenbruk | Altaskifer
Opp til 100% resirkulerbart
Over 100 års levetid | Altaskifer
Over 100 års levetid
0% skadelige utslipp | Altaskifer
0% skadelige utslipp

Rektangulær skifer

Rektangulær skifer gir et enkelt uttrykk og vannrette linjer i taket. Denne type skifer brukes stadig oftere også i Norge.

Leggeveiledning: 16x10" Leggeveiledning: 18x12" Tekniske data Vedlikehold/FDV

Alle dokumenter

Priser

Dette koster rektangulær skifer

Rektangulær skifer fra Altaskifer koster fra NOK 1878 per m2 inkludert mva. Frakt kommer i tillegg. Prisen er anslag som vil kunne variere i forbindelse med kampanjer, tilbud, mm. 

 

Kontakt oss

Andre relevante produkter

Kanskje du også er interessert i andre produkter? Altaskifer leverer flere andre type skifer, både inne og ute. Ta en titt på disse alternativene. 

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene vi får for å gjøre det enklere for deg. Her finner du også leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss