Skip to content
IMG_5493

Bærekraftsenter

Vi har åpnet Skandinavias første Bærekraftsenter for produksjon av produkter fra overskuddsmasser. De tre første produktene i vår Bærekraftserie er RockWall, RockStripes og gatestein.

Om Bærekraftsenteret

Altaskifer er vedlikeholdsfritt og vakkert, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt til tak. Lappskifer monteres med den runde kanten ned. Av den håndlagde lappskiferen har vi følgende dimensjoner: 8x14'', 10x16'' og 12x18''. 

Alta takskifer trenger ikke vedlikehold ved normal bruk. Skiferen er frostsikker, og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning, og vil ha en levetid på flere hundre år.

Vi skal skape mer bærekraftige og vakrere omgivelser for alle ved å produsere verdens beste skifer med det minste klimafotavtrykket. Vårt nyåpnede Bærekraftsenter skal bidra til å realisere denne visjonen. Vi skal bruke mer av råvaren som vi tar ut fra bruddet, og vi skal bruke all kapp fra sagde varer. Velger du Altaskifer, kan du være trygg på at du bidrar til et bedre miljø og at du har gjort er bærekraftig valg.

100% naturlig | Altaskifer
100% naturlig
Bærekraftig | Altaskifer
Bærekraftig
Gjenbruk | Altaskifer
Opp til 100% resirkulerbart
Over 100 års levetid | Altaskifer
Over 100 års levetid
0% skadelige utslipp | Altaskifer
0% skadelige utslipp

Bærekraftserie

Vi er stolte av å lansere en egen Bærekraftserie. Her kommer flere produktnyheter i 2024. Alle produktene er produsert fra overskuddsmasser og gjør alle produktene til Altaskifer enda mer bærekraftige. De første produktene som lanseres er Altaskifer RockWall, Altaskifer RockStripes og gatestein. Endelig kan du realisere ditt prosjekt med naturstein fra Norge!

CE-merking Vedlikehold/FDV

Alle dokumenter

Prosjekter

Prosjekter med produkter fra vår bærekraftserie.

FAQ

Lurer du på noe?

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene og samlet leggeveiledninger, kvalitetskriterier, informasjon om vedlikehold og mer.

 

Les mer    Kontakt oss